Winkelwagen
Ontdek Vavin
Ontdek Vavin
waar voor je huid
shop hier
Vavin
Officiële webwinkel
Vavin
Zoek een specialist
Vavin Huidprofessional in de buurt
Besteld voor 16.00 uur
De volgende werkdag in huis
Persoonlijk advies?
Neem contact op
Over VAVIN
Over VAVIN
Meer over de filosofie van het merk en de oprichter van Vavin Lees verder
Ontdek de productlijnen
Ontdek de productlijnen
Alle Vavin productlijnen vind je hier. Lees verder
Bestsellers van het moment

reinig01b

hydrateer02b

activeer04b

Do more with less!
Do more with less!
Met de serie "Terug naar de basis"
LEES DE NIEUWSTE BLOG

IMAGE Skincare filosofie

Trots zijn op je huid

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren. 

Wetenschappelijk bewezen

IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige huid VITAL C.  Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. 

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” - Janna Ronert, CEO IMAGE Skincare

Lees meer over IMAGE Skincare