Winkelwagen

welk huidtype heb jij?

Onze huidprofessionals helpen je graag met het maken van je persoonlijke huidanalyse. Op basis daarvan kunnen zij je de Vavin producten aanraden die jouw huid nodig heeft.

Zoek een huidprofessional bij jou in de buurt om een afspraak te maken.

zoek hier

 

 

 

 

huidfeiten en huidfabels

Vavin wil een eerlijk en waar verhaal vertellen over de huid en de werking van producten. Bij Vavin staat daarom niet het huidproduct centraal, maar de huid zelf. Het is namelijk de huid zelf die het werk moet doen.

De actieve werkzame stoffen in Vavin helpen de huid zichzelf te herstellen en (weer) gezond te worden en te blijven. De wetenschap helpt ons huidfeiten beter te onderbouwen en deze van de huidfabels te onderscheiden.

 

 

functies van je huid

Je huid is het grootste orgaan dat je hebt. Tegelijk is het een heel complex orgaan, waarin veel verschillende mechanismen actief zijn.

De huidverbeteringsproducten van Vavin ondersteunen je natuurlijke huidfuncties. Kennis over die functies en de opbouw van je huid zijn dan ook noodzakelijk om te begrijpen wat een verzorgingsproduct in en met je huid doet.

lees meer

 

 

stappenplan

Vavin kiest voor een persoonlijke aanpak. Onze huidprofessionals gaan samen met jou op zoek naar de juiste combinatie van producten. Want iedere huid is uniek.

Onder begeleiding van een Vavin huidprofessional start je met het Vavin stappenplan. Per huidtype wordt geadviseerd welke producten van Vavin het beste zijn om te gebruiken tijdens de verschillende behandelfases.

bekijk het stappenplan