Winkelwagen

waar voor je huid

Lavienja Schreurs-Braam, gezondheidswetenschapper en oprichtster van Vavin, kan vanuit eigen ervaring meepraten over huidproblemen. In de zoektocht naar een product dat haar problemen oplost, raakt ze in haar pubertijd keer op keer teleurgesteld. Beloftes blijken loos en beweringen onjuist. Na haar studie besluit ze daarom op zoek te gaan naar de waarheid binnen de cosmetica. Woonachtig in de buurt van Rue Vavin in Parijs, ontwikkelt Lavienja haar eerste ideeën voor haar eigen cosmeticamerk. Eenmaal terug in Nederland werkt ze samen met cosmetoloog Patrick Gonry aan de ontwikkeling van de complete productlijn. Een lijn met producten waarbij het draait om de inhoud en niet om het verleiden van consumenten met onrealistische claims. No-nonsense; waar voor je huid.

Lavienja Schreurs-Braam.

 

transparant en eerlijk

De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingrediënten die de huid echt nodig heeft. Lavienja selecteert elk ingrediënt zorgvuldig, gebruikmakend van haar uitgebreide wetenschappelijke kennis over de werking van de huid. Ze is transparant en oprecht over wat de producten wel, maar ook wat ze niet voor je doen. Ze voorziet haar producten van heldere en eerlijke informatie. Vavin wordt niet als wondermiddel gepresenteerd. Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden.

netwerk van professionals

De gezondheid van de huid is van veel interne en externe factoren afhankelijk, zoals erfelijkheid, voeding, hormonen en je mentale gesteldheid. En Vavin weet: de ene huid is de andere niet. Alleen met een advies op maat kunnen de producten echt goed hun werk doen. Om die reden werkt Vavin bewust samen met een netwerk van huidprofessionals, zoals schoonheidsspecialisten en dermatologen. De huid- en cosmeticakennis van Lavienja & Patrick wordt voortdurend gedeeld met deze professionals middels cursussen en trainingen. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen en kunnen ze jou nog beter adviseren en behandelen.