WinkelwagenBeoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-beau-visage

“Niet één dag is hetzelfde in het leven van de schoonheidsspecialiste. Iedere dag ga je om met verschillende mensen van alle leeftijden en ieder met eigen wensen. En, niet te vergeten, een hele eigen huid.

Ik ben pas voldaan als cliënten tevreden naar huis gaan. Dan heb ik hen kunnen helpen met mijn creativiteit in combinatie met mijn kennis. Die kennis diep ik altijd uit, vooral omdat ik het leuk vind. Ik volg graag cursussen, ga naar vakbeurzen en ik lees vakbladen om op de hoogte te blijven van wat er gaande is op het gebied van huidverbetering. Schoonheidsspecialisten zijn nu eenmaal gespecialiseerd.

Ik kan advies geven en uitleggen waarom een behandeling gedaan moet worden en met welke producten om een goed resultaat te behalen. Natuurlijk geef ik ook advies voor de thuisverzorging. In de meeste gevallen adviseer ik producten van Vavin. De zorgvuldig samengestelde producten werken met de huid mee en hebben een hoog percentage werkstoffen.

Vavin is ook heel effectief tegen huidveroudering, acne rosacea, eczeem en een zeer gevoelige huid. Door dagelijks de producten van Vavin te gebruiken zie je dat de huid gezond wordt. Het gezicht is toch altijd het eerste wat je ziet en dus is het belangrijk dat het er goed en verzorgd uitziet.”