WinkelwagenBeoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-belezza-schoonheidsverzorging

“Toen ik klein was, was ik altijd in de weer met make-up, nagellak, en oude potjes “pons” van mijn moeder. Zorgen en verzorgen zat er al vroeg in. Ik was enkele jaren in de zorg werkzaam maar al gauw kwam mijn oude liefde voor schoonheid weer bovendrijven. Het mooiste beroep wat er bestaat doe ik vol passie en overtuiging in mijn eigen schoonheidssalon.

Het accent is meer en meer gaan liggen op doeltreffende huidverbetering en anti-aging. Daarvoor heb ik gekozen voor de huid verbeterende producten van Vavin. De veilige en huideigen ingrediënten zorgen voor een mooie weerbare en stralende huid.

Ik vind het erg belangrijk dat een klant naar mij toe komt om een goed en eerlijk advies te krijgen. We doen samen een intake en een huidanalyse. Naar aanleiding daarvan kan ik de juiste adviezen geven op basis van de kennis die ik heb van ingrediënten. Wat ze voor je huid kunnen doen of wat juist niet omdat het bijvoorbeeld te agressief is en huidproblemen kan veroorzaken. Ik geef ook advies over natuurlijke voedingssupplementen, want de mooiste huid krijgt liefde van twee kanten."