Postcode: 5422 DH
Land:
Plaats: Gemert
Adres: Sint Jansbloem 27


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
huidprofessional-ikke-tijd
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional

“Als klein meisje ging altijd al met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste. Dat wilde ik ook worden als ik ouder was.

Ouder worden is iets wat we allemaal willen. Het liefst zo gezond, vitaal en, als het even kan, zo mooi mogelijk. We realiseren ons heel goed dat we het verouderingsproces niet kunnen tegengaan, maar dat we op een natuurlijke manier wel prachtig oud kunnen worden. Het vermogen van goede cellen neemt af naarmate we ouder worden. De huid moet geprikkeld en gestimuleerd worden om goed te blijven werken. Dat begint bij een goede gezichtsbehandeling en de huidverbeteringsproducten van Vavin. Heerlijke en eerlijke producten die ook nog heel compact zijn in het gebruik.

Huidverbetering en ontspanning gaan samen. Dat kan ook in een leuke behandeling voor kinderen en tieners. Naast de huidbehandeling ben ik ook gespecialiseerd in perfecte wenkbrauwen. Het is fantastisch om mensen een huid verbeterende behandeling te geven die ontspannend is. Zo gaan ze stralend weer de deur uit!”