Postcode: 5103 NN
Land:
Plaats: Dongen
Adres: Mies van der Rohestraat 64


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
huidprofessional-revivre-huidverzorgingsstudio
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional

“Als een klant na een behandeling met een mooie, verzorgde huid, stralend en heerlijk ontspannen naar huis vertrekt, geniet ik het meeste. Om huidverbetering te bereiken zonder apparatuur werk ik daarom met kwalitatief hoogwaardige cosmetica die met de huid meewerkt en veel werkstoffen bevat. Dit, in combinatie met manuele massagetechnieken zoals bindweefsel-, cupping- en deeptissuemassage en tijd en aandacht voor mijn klanten typeert Revivre huidverzorgingsstudio.

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste, zorg je ervoor dat de huid minder snel veroudert. Daarbij kies ik voor Vavin. Ik was al een tijd op zoek naar een merk voor de gevoelige huid dat in tegenstelling tot veel andere merken wél een uitgebreid en intensief werkstoffencomplex bevat. Vavin voldoet aan deze eisen en biedt tegelijk nog meer.

Ik zet het merk nu veel breder in omdat ik heel enthousiast ben over de samenstelling van de producten en het resultaat dat ik er bij mijn klanten mee kan bereiken. Op zakelijk vlak is Vavin ook heel prettig om mee samen te werken. Het contact is nauw en persoonlijk. Bovendien doe ik door de Vavindagen voor professionals en de scholingen steeds weer nieuwe kennis op die ik mijn salon kan gebruiken.”