Winkelwagen

Postcode: 6241 EJ
Land:
Plaats: Bunde
Adres: Catharina Daemenstraat 10


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-schoonheidssalon-buhler-caris

“Naar de schoonheidsspecialist gaan is meer dan alleen een behandeling ondergaan. Het is tijd die je jezelf gunt om te ontspannen en rust te nemen. Dat is wat je in mijn salon ervaart: een gevoel van rust, aandacht en weldaad.

Daarbij gebruik ik tijdens de behandeling alleen Vavin producten met de benodigde toevoegingen of serums, waardoor er huidverbetering optreedt. Uit eigen ervaring weet ik dat de producten van Vavin heel erg effectief zijn. Er zijn maar weinig producten die zo rijk aan actieve werkstoffen zijn. In mijn salon laat ik ontspanning en huidverbetering samenkomen, omdat ik uit ervaring weet dat het een niet zonder het ander kan.

Het leukste onderdeel in de behandeling vind ik het masseren. Als ik een gelaatsmassage geef, word ik zelf ook ontspannen. Omdat ik met de juiste producten masseer geeft dat na afloop een geweldig resultaat. Het is heerlijk om mijn klanten te verwennen en in de watten te leggen. Dat ze genieten én dat ze een gezonde huid hebben. Want een gezonde huid is een stralende huid.”