Winkelwagen

Postcode: 2161 XL
Land:
Plaats: Lisse
Adres: Ranonkelstraat 9
Vandaag: 09:00 - 17:00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Vandaag gesloten
Zondag Vandaag gesloten


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-schoonheidssalon-marseille

Schoonheidssalon Mariëtte Marseille staat voor natuurlijke huidverbetering en gezondheid van de huid.
Daarom geef ik niet alleen huidverbeterende behandelingen, maar ondersteun ik de behandelingen ook van binnenuit met voedingssuppletie. Waarom? Een mooie sterke huid begint bij een sterke basis en daar speelt voeding een grote rol in! Daarbij kun je intensievere behandelingen toepassen als het lichaam voldoende bouwstenen heeft.

Zoals Vavin hoog gedoseerde actieve werkstoffen bevat voor de buitenkant van de huid, adviseer ik  zuivere omega 3, antioxidanten en vis collageen tripeptiden. Door zowel van binnen én van buiten de huid te voorzien van de juiste bouwstenen, bouw je een stevig fundament. Je huid is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, waardoor je huidveroudering voorkomt en je huid er langdurig mooier en jonger uitziet!

Vavin versterkt de functie van de huidbarrière en verbetert daarmee rechtstreeks de conditie van de huid. Door dit mooie product te combineren met intensieve huidbehandelingen (zoals bijvoorbeeld Natural Face Lifting, Sculp, Beauty Angel en de Herbal Peeling), geef ik je huid een intensieve work out. Ook de verouderde huid en de probleemhuid veranderen zo in een fris ogende, gezonde huid. Ik ben iedere keer weer blij en trots als ik het resultaat zie bij mijn klanten. Lees meer op:  http://www.salonmarseille.nl/