Winkelwagen

Postcode: 8625 JA
Land:
Plaats: Oppenhuizen
Adres: Broerstrijtte 21


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-schoonheidssalon-mo-elle

“Mijn werk is een mooie combinatie van sociale contact en huidverbetering. Ik vind het belangrijk een luisterend oor te bieden. Vaak heb ik goede gesprekken met klanten die in mijn stoel liggen. Zo merk je wel dat ik echt een mensenmens ben met liefde voor het vak.

De huid reageert op factoren van binnen uit en van buiten uit. Een advies wordt dan ook niet gegeven vanuit één perspectief. Bij het advies hoort ook de uitleg van de thuisverzorging, voedingsadviezen, gezonde leefstijl en de juiste producten. Bijvoorbeeld van Vavin. Door de combinatie gaat de klant zich veel prettiger voelen. Dat gevoel straalt ze vervolgens ook uit.

Vavin is een merk dat vertrouwd met de huid omgaat. De producten van Vavin werken in stapjes, zoals de bouwstenen van de huid. Eerst wordt er een goede basis gecreëerd, zodat de huid sterk genoeg is om mee aan de slag te gaan. Vavin gaat niet alleen om huidverzorging maar vooral ook om huidverbetering. En dat gebeurt met natuurlijke ingrediënten met een heel mooi, blijvend resultaat.”