WinkelwagenBeoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Vavin Huidprofessional
URL key:
huidprofessional-your-beauty-salon

“Toen ik als verpleegkundige werkte, ben ik me er bewust van geworden hoe belangrijk onze huid voor ons is. Ook realiseerde ik me steeds meer dat de balans tussen lichaam en geest een grote invloed heeft op een vitale huid. Hier wilde ik meer mee.

Na het volgen van de juiste opleiding heb ik mijn eigen schoonheidssalon geopend. Mijn focus ligt op natuurlijke, duurzame huidverbetering. Ik geloof in de holistische weg naar schoonheid. Synergie is voor mij het sleutelwoord om dit te kunnen bereiken: de kracht van verbinding en eenheid. De verbinding van helende behandelingen en natuurlijke huidverbetering in combinatie met wellness.

Ook het coachen op het gebied van huidverzorging, gezonde voeding en leefstijl vind ik daarbij belangrijk. Ik ga uit van de persoonlijke wensen van mijn klanten.

Ik geniet en waardeer het enorm dat ik een bijdrage kan leveren aan natuurlijk, duurzame huidverbetering. Toen ik een boeiende lezing van Patrick Gonry (de cosmetoloog van Vavin) bijwoonde, ben ik in contact gekomen met Vavin. Het merk draagt de filosofie uit die aansluit bij mijn eigen visie op huidverbetering: schoonheid van binnen én van buiten.”