Alles wat je moet weten over de Rescue Kits

Alles wat je moet weten over de Rescue Kits

De Vavin Rescue Kit is de ideale introductie tot de basisroutine van Vavin. Deze handige kit bevat alle producten die je in een dagelijkse skincare routine nodig hebt in een compact formaat. Om mee te nemen op reis of om de producten eens uit te proberen. In deze blog gaan we dieper in op de Rescue Kit en wat je ervan kunt verwachten.

De producten in de Rescue Kit

De Rescue Kit bevat de volgende producten in 15ml formaat:

  • Balancing Cleanser: een milde reiniger de je huid grondig reinigt zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten.
  • Restoring Day Cream: deze dagcrème versterkt de natuurlijke weerstand van je huid, waardoor deze beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van de dag.
  • Soothing Night Cream: voor een optimale vochtbalans in je huid terwijl je slaapt.
  • Protecting UV Cream SPF 30: biedt je huid bescherming tegen schadelijke uv-straling


Wat kun je van de Rescue Kit verwachten?

Langdurige resultaten
De producten van Vavin zijn bedoeld om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Het versterken van je huidconditie kost tijd en regelmatig gebruik van de juiste producten. Het wordt aanbevolen om minimaal 6-8 weken Vavin producten te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken en een sterke, gezonde huid op de bouwen. Met de Rescue Kit kan je al een start maken naar huidverbetering, zonder meteen de volledige producten aan te schaffen.


Voor elk huidtype
De basisroutine van Vavin is geschikt voor drie verschillende huidtypen: een vette, droge, en normale huid. Hoewel de producten dezelfde voordelen bieden voor alle huidtypen, variëren ze in natuurlijke oliën en vetten, evenals de soorten oliën en vetstoffen die worden gebruikt. Hierdoor kun je de producten aanpassen aan jouw specifieke huidtype voor optimale resultaten. Ook de Rescue Kits komen in drie varianten zodat jij de juiste producten hebt op basis van jouw huid.

Extra verzorging wanneer nodig
Iedere huid is uniek en kan op verschillende momenten behoefte hebben aan extra verzorging, zoals bij seizoensveranderingen, hormonale schommelingen, huidproblemen of persoonlijke omstandigheden zoals stress. De Rescue Kits geeft je een volledige basisroutine om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Wil je specifieke huidproblemen aanpakken of wil je je huid een extra boost geven? Dan kan je de routine aanvullen met onze Plus Range en Treatment Range. Met bijvoorbeeld een verfrissende cleansing oil met frambozenpitolie voor de gevoelige huid, een hyaluronzuur-booster voor de vochtarme huid, of verstevigende serums en oogcrèmes voor de verouderde huid, kan je je routine voor je eigen huidtype optimaliseren. Weet je niet welke producten het beste bij jou passen? Een Vavin Huidprofessional bij jou in de buurt kan je persoonlijk advies geven.


Minimale geurbeleving bij Vavin
Bij ons staat de gezondheid van je huidconditie voorop. Daarom worden er bewust zo min mogelijk geurstoffen gebruikt in de producten, aangezien deze vaak allergische reacties en irritaties kunnen veroorzaken. Dit betekent dat geurbeleving niet de hoogste prioriteit heeft. Voor de Restoring Day Cream en Soothing Night Cream is er echter een uitzondering gemaakt. We hebben de geur van deze crèmes verbeterd met behulp van een synthetisch parfum dat vrij is van allergenen en zelden allergische reacties veroorzaakt.


Het fundament voor huidverbetering
Vavin producten zijn ontworpen om de natuurlijke functies van je huid te ondersteunen, waardoor het fundament wordt gelegd voor een gezonde, sterke huidconditie. De Rescue Kit is je eerste stap naar een prachtige huid en een gezonde huidconditie!


Vavin als basis voor een gezonde huid
Kortom, de Rescue Kit is een ideale eerste stap naar huidverbetering, omdat het alle producten in een basisroutine bevat, geschikt voor ieder huidtype. Advies nodig? Vind een Vavin Huidprofessional bij jou in de buurt die op basis van jouw huidtype advies kan geven.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, producten en acties? Volg ons dan op Instagram!

Terug naar blog