Over Vavin

Lavienja Schreurs-Braam, gezondheidswetenschapper en oprichter, heeft Vavin ontwikkeld met als voornaamste doel de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen. De ingrediënten in onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een bewezen huidverbeterende werking. Hiermee leggen we de fundamenten voor een gezonde, sterke huid die in balans is. Dit maakt Vavin hét fundament voor huidverbetering. 

Vavin wordt niet als wondermiddel gepresenteerd, maar als ondersteunende kracht voor je huid. Of je het gebruikt bij een Vavin Huidprofessional in een behandelcentrum, naast een intensieve behandeling voor extra herstel of om simpelweg je huid thuis gezond te houden: Vavin past in jouw routine. Wat Vavin onderscheidt, is dat het door iedereen gebruikt kan worden, zowel als volledige skincare routine als in combinatie met andere merken en producten. Door het gebruik van Vavin optimaliseer je jouw huidverbeteringstraject. 

 

"Als gezondheidswetenschapper ga ik uit van de natuurlijke kracht van de huid" - Lavienja Schreurs-Braam

Producten voor iedereen

Bij Vavin geloven we in de natuurlijke kracht van de huid. Daarom maken we gebruik van ingrediënten die al van nature in je huid voorkomen voor een sterke huidconditie. Op deze manier wordt je huid gestimuleerd op een natuurlijke wijze om gezond te blijven. De producten van Vavin zijn bedoeld om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Het versterken van je huidconditie kost tijd en regelmatig gebruik van de juiste producten. Wij raden aan om minimaal 6-8 weken Vavin producten te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken en een sterke, gezonde huid op te bouwen.  

De basisroutine van Vavin is geschikt voor drie verschillende huidtypen: de droge, vette en normale (gecombineerde) huid. Hoewel de producten dezelfde voordelen bieden voor alle huidtypen, variëren ze in natuurlijke oliën en vetten, evenals de soorten oliën en vetstoffen die worden gebruikt. Hierdoor kun je de producten aanpassen aan jouw specifieke huidtype voor optimale resultaten. 

Iedere huid is uniek en kan op verschillende momenten behoefte hebben aan extra verzorging, zoals bij seizoensveranderingen, hormonale schommelingen, huidproblemen of persoonlijke omstandigheden zoals stress. Wil je een specifiek huidprobleem aanpakken of wil je je huid een extra boost geven? Dan kan je onze basisroutine aanvullen met Extra care producten. 

Minimale geurbeleving bij Vavin

Bij ons staat de gezondheid van de huidconditie voorop. Daarom worden er bewust zo min mogelijk geurstoffen gebruikt in de producten, aangezien deze vaak allergische reacties en irritaties kunnen veroorzaken. 

Vavin Huidprofessionals

Bij Vavin weten we dat elke huid uniek is: de ene huid is de andere niet. Met behulp van Vavin Huidprofessionals kan jij advies op maat krijgen. Zij zullen je helpen om de eerste stap te zetten naar een gezonde, sterke huidconditie. De kennis van Lavienja wordt voortdurend gedeeld met onze professionals, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en jou nog beter kunnen adviseren en behandelen. Je kan een Vavin Huidprofessional bij jou in de buurt vinden.

Ben je een professional en wil je graag meer weten over Vavin? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via deze pagina.