Alle producten van Vavin

"Als gezondheidswetenschapper ga ik uit van de natuurlijke kracht van de huid" - Lavienja Schreurs-Braam, oprichter Vavin

Waarom een Vavin Huidprofessional worden?

  • Focus op een gezonde huidconditie met respect voor het huidmicrobioom
  • Toegankelijk dankzij ons compacte productaanbod
  • Laagdrempelig opstarten met onze interessant geprijsde startorders op maat
  • Professionele ondersteuning in de vorm van een online educatieplatform en marketing materialen
  • Ongeacht de merken en behandelmethodes die je gebruikt

Vraag hier jouw gratis proefpakket aan

Wil je de producten van Vavin zelf ervaren en meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis proefpakket.
 

Waarom Vavin?

Lavienja Schreurs-Braam, gezondheidswetenschapper en oprichter, heeft Vavin ontwikkeld met als doel de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen, voor een gezonde en sterke huid die in balans is. Vavin respecteert het huidmicrobioom en elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd, gebruikmakend van uitgebreide wetenschappelijke kennis. Het is in de zetten als pre- en post treatment care, als behandelmerk, maar ook als treatment tijdens een intensieve behandeling voor extra herstel. Kortom, door Vavin krijgt je behandeltraject een beter resultaat omdat het altijd en voor iedereen te gebruiken is, ook in combinatie met andere merken en producten.

Vragen?

Ons team staat geheel voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in de wereld van Vavin. Mail al jouw vragen naar info@vavin.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 23 30 37 700. Wij hopen van je te horen!