Blog

Alles wat je moet weten over jouw huidtype

 

Elk huidtype vereist specifieke verzorging. Bij een droge huid is het toevoegen van natuurlijke vetten en oliën essentieel, terwijl dit voor een vette huid een tegengesteld effect kan hebben. Twijfel je over je huidtype en de juiste producten? Geen zorgen. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende huidtypes en geven we je advies voor effectieve verzorging hiervan.

Meer Lezen

Alles wat je moet weten over de Rescue Kits

 

De Vavin Rescue Kit is de ideale introductie tot de basisroutine van Vavin. Deze handige kit bevat alle producten die je in een dagelijkse skincare routine nodig hebt in reisformaat. Om mee te nemen op reis of om de producten eens uit te proberen. In deze blog gaan we dieper in op de Rescue Kit en wat je ervan kunt verwachten.

Meer Lezen

Help je huid herstellen in de nacht


Een voedzame nachtcrème met herstellende ingrediënten biedt ondersteuning om onder andere vochtverlies in je huid te voorkomen. Dit maakt een nachtcrème de belangrijkste stap in je routine. In deze blog vertellen we je meer over de natuurlijke werking van je huid 's nachts, en hoe een nachtcrème daarbij kan helpen.

Meer Lezen

De huid werkt hard voor jou

 

Het is belangrijk om het complexe natuurlijke systeem van je huid te respecteren en jezelf af te vragen: help ik de huid hiermee of werk ik de huis juist tegen? Wij vertellen wat je moet weten over je huid in deze blog. 

Meer Lezen